Inelia o rozdělení lidstva

Představte si, že by každý zastánce nízkofrekvenčního chování měl opustit naši planetu. Co vy na to?

Co kdybych vám řekla, že – řekněme, příští rok v srpnu – každý člověk, který aktivně prosazuje své vlastní nebo cizí utrpení, bolest, hněv a strach, odejde z naší planety? Takže kolem sedmdesáti dvou procent populace by ze Země odešlo? Dvacet osm procet Pozemšťanů by zůstalo – a byli by to ti, kteří si vybrali svět bez bolesti, utrpení, hněvu a strachu. Ti, kteří si zvolili svět zkoumání, rozšiřování, pečování, svrchovanosti, vědomé volby, radosti, světla, lásky, vzájemného propojování mezi sebou, s Gaiou a všemi jejími stvořeními. Propojování s naší větší rodinou z tohoto vesmíru.

Co byste dělali? Zůstali byste, nebo byste odešli? A pokud byste zůstali, jak by Země vypadala, když byste se jednoho dne probudili a na této planetě by s vámi byli jenom lidé, kteří by se zajímali o vás a vaše dobré činy, jejich základní frekvence by byla vysoká a aktivně by pracovali na zlepšení našich životů zde na Zemi? Neuchylovali by se k násilí, nepodporovali by mučení, bolest, utrpení, energie oběti, mučednictví a spasitelství. Místo toho by byli ztělesněním síly (empowerment) a  vyživujících, laskavých činů. Byli by přemýšliví, ohleduplní, radostní, nadšení z naší společné přítomnosti a budoucnosti, připravení rozšířit naše kolektivní pole a náš vesmír. Co kdybych vám řekla, že kdyby se toto stalo, populace Země by se vrátila na číslo z konce 20. let 20. století. Na naší planetě by zůstaly dvě miliardy lidí. Ostatní by se odstěhovali na jinou planetu, kde by mohli pokračovat v utrpení, bolesti, válkách a mučení sebe i druhých. Ve své realitě by nepoznali rozdíl – mysleli by si, že jsou stále na Zemi.

Kdybyste měli volbu říct „ano“ nebo „ne“ tomuto rozdělení, co byste řekli?

Ve skutečnosti se obyvatelé Země skutečně rozdělují. Ovšem na kolektivní úrovni jsme zatím odsouhlasili, že toto rozdělení proběhne velmi pomalu – bude trvat po tři generace. Mluvili jsme o tom na platformě WalkWithMeNow před dvěma týdny. Největší starostí diskutujících byla otázka: „Chci, aby oddělení proběhlo, ale zvolí si mí milovaní zkušenost vyšší frekvence? Nejsou probuzení, nepracují na sobě a naplno podléhají starým myšlenkovým programům. Představa, že bych je měl(a) opustit, je pro mne bolestivá.“

Jinou obavou je, že „ačkoli chci být mezi těmi dvaceti osmi procenty, kteří na Zemi zůstanou, stále se nedokážu zbavit nízkovibračních vzorců myšlení a chování. Co když příležitost promeškám?“ Nemělo by nás překvapit, že na planetě NEJSOU dvě miliardy probuzených lidí. Ne plně probuzených, kteří na sobě pracují. Možná vás to překvapí, ale nejmocnějšími zastánci nízké frekvence na planetě Zemi jsou probuzení  lidé, kteří aktivně žijí své vlastní nebo cizí utrpení, bolest, hněv a strach. Takže první, co je potřeba si uvědomit, je, že probuzený neznamená vysokofrekvenční.

Další skutečností je, že rozdělení NENÍ o náboženstvích, kulturách nebo systémech přesvědčení a víry. Náboženství a víra nemají co dělat se skutečností, zda dotyční lidé jsou součástí dvaceti osmi procent, či nikoli. Co je tedy rozhodujícím činitelem? Je to VOLBA. Ale jak ji uděláme? A jak poznáme, jakou volbu učinili druzí lidé? Popravdě není až tak potřeba přemýšlet, zda je dotyčná osoba probuzená nebo spící a zda na sobě pracuje. Spíše je užitečné pochopit, že oněch sedmdesát osm procent lidí jsou ti, kteří aktivně hájí a podporují své vlastní nebo cizí utrpení, bolest, hněv a strach. To jsou lidé, kteří – pokud si kolektivně tento výsledek zvolíme – by měli opustit planetu. Klíčová slova zde jsou: AKTIVNĚ HÁJÍ A PODPORUJÍ. Možná je těžké uvěřit, že tolik lidí má skutečný zájem a horlivost podporovat utrpení – a nejsou to zbrojaři ani násilníci. A ano, mnoho z nich zastává názory velmi oblíbeného, leč nesprávného přesvědčení, že utrpení je jedinou cestou k Bohu. No… Nad tím bychom se měli zamyslet. Znamená potom jejich přesvědčení o bolesti a utrpení jako cestě k Bohu skutečnost, že budou částí oněch sedmdesáti osmi procent? Záleží na úrovni jejich oddanosti a věrnosti tomuto přesvědčení. Kolik toho denně udělají, aby ostatní trpěli, i aby oni sami trpěli při dosahování svého cíle? Nebo je to jen způsob, jak vysvětlit svoji vlastní bolest a dát jí význam, protože je tento náhled utěšuje a přináší jim  úlevu? Rozdíl mezi použitím tohoto přesvěčení pro útěchu a úlevu sobě i druhým a mezi aktivním mučením sebe sama i druhých, aby „dosáhli Boha“, je obrovský. A v podstatě ukazuje, kdo kam půjde.

Dočetli jste až sem. Ptám se vás: Co byste si v této předpokládané situaci lidské zkušenosti radikálního rozdělení vybrali a proč?

Jestliže máte obavy o své milované, popovídejte si s nimi o této možnosti. Z rozhovoru na téma „co bys volil, kdyby…“ můžete získat představu, kdo by zůstal a kdo by odešel. Zeptejte se svých milovaných: „Kdybych vám řekl(a), že v srpnu příštího roku budou lidé aktivně prosazující svoje nebo cizí utrpení, bolest, hněv a strach přesídleni z naší planety, co byste dělali?“ Nebo se jich můžete zeptat: „Jaký v tobě vyvolá pocit zpráva, že v srpnu příštího roku by zde na světě už nemuseli být bolest, utrpení, válka, mučení a drama?“ Někteří lidé se viditelně rozjasní a budou se usmívat, řeknou, že by to bylo nebe na Zemi. Druzí vám řeknou, že to zní nudně a nezajímavě, je to málo vzrušující. Další začnou obhajovat výhody bolesti, utrpení, války a chaosu. A vy budete znát odpověď.

Proč se vás já, Inelia, ptám na takové otázky? Tato volba je skutečná – ale nejde o srpen 2019. Pravdou však je, že pokud si jako kolektivní skupina zvolíme rychlé fyzické rozdělení podle frekvence zkušenosti, potom jde o platný harmonogram. Nicméně tato volba musí být něco, co uděláte, nikoli něco, o čem budete pouze teoreticky přemýšlet. Neznamená to, že byste dnes měli opustit své milované, práci či dům. Znamená to, že máte být pravdiví a upřímní, žít bez výmluv a vytáček vysokou frekvenci – a nechat (nízkofrekvenční) věci ze svého života odejít, kdy budou chtít. Znamená to, že už nemáte snižovat svoji frekvenci nebo předstírat, že jste někdo jiný, nehrát role,  jenom abyste uspokojili druhé. Znamená to také, že máte začít hned dnes. A znamená to, že když znovu spadnete do nízkofrekvenčních zkušeností, pocitů, myšlenek a emocí, uvědomte si, že se tak děje… a něco s tím udělejte. Užívejte všechny nástroje, které jste se naučili, k jejich zpracování. Uvědomte si, že jste oddaní zesilování vysokých frekvencí na naší planetě. Nechte ze svého života odejít vinu a ostatní nízkofrekvenční vlastnosti a aktivně přestaňte podporovat negativní programy.

A co se týká vašich milovaných, vše, co k tomu mohu říct, je, že není náhodou, že jsou tito lidé ve vašem životě. Když přestanete předstírat nízkou frekvenci a přestanete vyživovat nízkofrekvenční programy, budete překvapeni, kolik lidí z vašeho okolí také vykročí do vyšší frekvece. Opravdu mnoho! Tak to je.

Co jste si zvolili? A jak by Země vypadala, kdyby se každý člověk ve vašem okolí zajímal o mír, lásku a rozšíření našeho vysokofrekvenčního kolektivního vědomí a zkušenosti? V RadostiSvětleLásce, Inelia.

Zdroj originálu článku publikovaného 15. listopadu 2018: https://ineliabenz.com/what-if-every-single-low-frequency-advocate-was-to-leave-our-planet/

Texty zveřejněné na webu www.oheladom.cz jsou autorskými texty a překlady PhDr. Terezie Dubinové. Bez vědomí autorky a jejího psaného svolení je nelze kopírovat a přebírat na svůj web. Sdílení na FB s plným odkazem je v pořádku. Pokud  chcete texty publikovat na svém webu, dejte autorce na vědomí na mailové adrese terezie.dubinova@oheladom.cz . Děkuji.

Foto: zdroj Pixabay

K tématu více na tomto webu:

Inelia o povaze Temnoty v našem dualitním světě

Inelia k aktuálnímu dění

Skvělá zpráva od Inelie

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

Napsat komentář