Inelia k aktuálnímu dění

Původní název: Noční nepokoje – Co se děje s naším svobodným a jasným rokem 2018?
Máte v těchto dnech nezvykle intenzivní noční můry, opakující se či nutkavé nízkofrekvenční myšlenk v noci či brzy ráno, trpíte nespavostí? Když jsem se dívala na rok 2018, viděla jsem čistý a jasný rok, ve kterém se můžeme pohnout a být součástí nového paradigmatu bez odporu a těžkostí. Rok 2017 nám dal spoustu času a příležitostí se učit, jak toto nové paradigma ztělesnit, jasně zářit a zůstat v integritě. Učit se, jak vyjadřovat naši nejvyšší frekvenci v emoční, fyzické, energetické a duchovní formě. Jestliže jsme ovšem tuto svoji integritu a potenciál v roce 2017 opustili, potom jsme zažívali různé těžkosti.

V tomto roce 2018 bude stále více jednotlivců ve svých každodenních životech skutečně žít své přirozené vysokofrekvenční já – a bude to pro nás snadnější a jasnější. Jsme nastaveni k větší pružnosti a větší, rychlejší a snadnější schopnosti manifestovat, co skutečně chceme. A tak to funguje. Je to začátek námi vědomě zvolené zkušenosti fyzické reality.

Avšak v posledních pár dnech na začátku roku 2018 byl noční čas mnoha lidí doslova bombardován extrémně nízkofrekvenčními myšlenkami, pocity a vibracemi. To způsobuje nedostatek spánku bez zdánlivě rozumného důvodu, zvýšenou ostražitost, noční můry, strachy a negativní myšlenky při ulehnutí, ve spánku nebo po probuzení. Když se na to dívám, vím, že to způsobuje mnoha jedincům těžkosti a nedostatek energie, nedostatek každodenní vitality a pocit „už je to tady zase“. Někdo se může divit, proč zase padá dolů na dno, po vší té práci, kterou pečlivě udělal – po zpracovávání bloků a zvědomování životních rozhodnutí na základě svobodné volby.

Takže: NEJSTE TO VY.
Tyto energie skutečně nejste vy. Jde o mocný pokus zastánců a obhájců nízkofrekvenční reality na naší planetě získat nás pro jejich realitu. Je to uměle vytvořené a manipulované a cílem jsou naše fyzická těla, naše mysli a naše energetická těla.

Minulou noc, když jsem cítila, že nízkofrekvenční proud zase začíná, Larry (Ineliin snoubenec) se rozhodl pustit potichu na pozadí ve smyčce vysokofrekvenční hudbu. Vybral album Craiga Pruesse „Sacred Chants of Devi“ ( viz. např. https://www.youtube.com/watch?v=LiB9t2DMpug ) Negativní frekvence se rozptýlily a zmizely.To je vemi silný ukazatel, že naše noční boje jsou skutečně stvořeny umělými frekvencemi – šířenými mikrovln(k)ami, sonary a jinými technologiemi po celé planetě.

Jakmile pochopíme, co se děje, a nevnímáme to jako naše vlastní selhání a osobní chybu, nebo si už nemyslíme, že jenom my jsme cílem útoku, můžeme udělat opatření, abychom účinek nízkých frekvencí minimalizovali. Řekněte o tom i druhým lidem: zeptejte se jich, zda v minulém týdnu spali normálně, jak se cítí na začátku tohoto nového roku… Jestliže se cítí špatně, pošlete jim tento článek. Čím více z nás bude vědomými a znalými toho, co se děje, tím spíše zůstaneme na námi zvolené cestě.

Ve dne si pouštějte vysokofrekvenční hudbu, meditujte, cvičte. Buďte se svým tělem, ujistěte se, že má dostatek vody, zdravou a výživnou stravu, kterou má rádo. Běžte se projít, zaplavejte si, dělejte, co vaše tělo miluje. Dvacet minut dělejte cvičení „Spojení s tělem“ z kursu Ascension101. Nechte vaše tělo k vám promlouvat. Nesnažte se věci hned napravovat, jednoduše vnímejte, co vaše tělo vyjadřuje, a řekněte mu, že na tom pracujete.

Nedělejte si starosti s nočními zážitky, nepřemílejte je zprava zleva, ale spíše si užívejte každého okamžiku dne a děkujte všemu, co vás podporuje. Poděkujte i za vzduch, který dýcháte! Jestliže trpíte nespavostí, lehněte se na postel, vypněte světla a předstírejte, že spíte. Uvolněte své tělo, nehýbejte se, sevřete ruce jemně do pěstí s palcem zakrytým prsty v dlani. Předstíráním spánku a celkovým zklidněním tělu umožníte odpočinek – tělo „neví“, že ve skutečnosti nespíte.

Vytvořte si „šťastné místo“. Jde o denní snění, při kterém si sama sebe představujte na svém oblíbeném místě na planetě. Nemusí to být někde, kde jste skutečně byli. Můžete sedět na vrcholku hory a sledovat západ nebo východ Slunce, můžete se vyhřívat na rozpálené tropické pláži, můžete se procházet po lese. Když se vaše mysl začne chytat do nízkofrekvenčních situací a problémů, donuťte se „jít“ na toto své šťastné místo.

Během dne věnujte svůj čas svým novým projektům a vysokofrekvenčním plánům na tento rok. A buďte s lidmi, které milujete!

V RadostiLásceSvětle,
Inelia a tým

Texty zveřejněné na webu www.oheladom.cz jsou autorskými texty a překlady PhDr. Terezie Dubinové. Bez vědomí autorky a jejího psaného svolení je nelze kopírovat a přebírat na svůj web. Sdílení na FB s plným odkazem je v pořádku. Pokud  chcete texty publikovat na svém webu, dejte autorce na vědomí na mailové adrese terezie.dubinova@oheladom.cz . Děkuji.

Zdroj:
https://ascension101.com/en/home/free-articles/130-january-2018/739-night-disturbances-what-happened-to-our-free-and-clear-2018.html 

Foto: jedno z mých mnoha šťastných míst – naše zahrada v létě…

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

4 Replies to “Inelia k aktuálnímu dění”

  1. Děkuju, Terezko, žes to přeložila a dala sem… Kdybys věděla, co jsem prožila nad ránem 8. ledna!!!!…. od 3h jsem nemohla spát a až do rána jsem prožívala stavy, jako kdyby byl 8.leden 2017… Vše, co jsem za ten rok zvládla (no aspoň něco určitě jo), jako by nebylo… A vůbec jsem se z toho nemohla dostat… Nechápala jsem samu sebe… Děkuji, žes mi pomohla porozumět!

  2. A já jsem myslela, že mi nějak začalo hrabat, protože přišla třicítka. Den před narozkama jsem nemohla spát a už je to vlastně 12 dní, co mám problémy se spánkem. Možná tak dvě noci jsem spala normálně, jinak je to trhaně a velmi málo, často se budím uprostřed noci a už neusnu. Už jsem myslela, že se moje tělo zbláznilo. Dneska se bojím usnout…sice to byl dnes krásný a povznášející den, ale na závěr kvečeru jsme zažila dost ošklivý zážitek, který mě dost sebral energii a hodně mě psychicky rozhodil, respektive to byl člověk, který má zřejmě se sebou dost problémů….Moc děkuji za článek. Pouštím si hudbu, která byla zmíněna, snad to pomůže 🙂

  3. Holky, holky…Pivo na dobrou noc, nebo skleničku vína, když půjde do tuhého čaj z máku….

    1. terezie.dubinova says: Odpovědět

      Zdravím všechny, díky za komentáře, no, je to individuální, někdo nepije a někomu ani bylina nepomůže. Každopádně aktuální energie Pluto, Saturn v Kozorohu a Mars, Jupiter ve Štíru nám obvykle juchání taktéž nepřidá, takže disciplína v sebepéči, kterou radí Inelia, je dobrou cestou:-)

Napsat komentář