Lucia René o pokřivení posvátné architektury Země

V dalším pokračování příběhu se autorka Lucia setká se svými kolegyněmi Alexandriou, Jackie a Celeste. Uvědomí si, že převrácené energie prstenů byly záměrem tvůrců patriarchálního systému v jejich snaze upevnit jej na energetické úrovni. Polarita tvoří uzavřený systém, „koncentrační tábor“, prostor, jež lze stěží změnit, vymanit se z něho.V meditaci a napojení na božské ženství, božskou Matku, odhalují „architekturu“ (pokřivení posvátné geometrie), jejíž pomocí v době starověkého předdynastického Egypta (před 26 000 lety – srovnej mayský kalendář) velekněží ukotvili změnu systému vládnutí – z rovnostářského na patriarchální systém.

Jackie přinesla kresby, které při meditaci vznikly. Podle ní pravdivou, autentickou energetickou formou měl být tvar „diamantového těla“ (the Diamond Body, termín tibetského buddhismu a jógy, viz. např. http://sacred-earth.typepad.com/yoga/2009/11/the-diamond-body.html ). Jde o tvar dvou trojúhelníků, resp. pyramid základnami u sebe, vrcholy od sebe, s integrovaným spirálovitým pohybem. Ve 2D vypadají jako kosočtverec, starý posvátný symbol ženství. Tvar představoval původní energetickou konfiguraci Země, její přirozený stav, integrované spojení čaker. Kořenová čakra byla v základech a korunní na vrcholu. Spojení bylo fluidní, měnící se, nikoli pevné, neboť sama Země je fluidní, proměnlivá, schopná se přizpůsobit – živá.Možná proto se na ni lidé inkarnovali, neboť se na ní a s ní mohli měnit a vyvíjet. „Země je jako laboratoř, schopná ve svých hranicích obsáhnout každý experiment …což je skvělé.“
Bez názvu1
Na začátku egyptské civilizace tehdejší elita energeticky oddělila oba trojúhelníky. Došlo tak na energetické úrovni k prvnímu kroku k rozštěpu ve vědomí, rozdělení ducha a hmoty, nebe a země. „To je původní rozštěp vědomí, to, co někteří lidé nazývají „vyhnáním z ráje“. Vytvořilo to zásadní odpojení a oddělení v psyché lidí a k zavedení (installation) nevědomí. Když jsou obě pyramidy oddělené, střed – srdce – postrádá plynutí a chybí v něm láska. Bez integrované, propojené, celistvé struktury vědomí se srdce stane pustinou, zničenou pouští, do které se nikomu nechce.“ (str. 195-196)
Bez názvu3
Druhý zásah do energetické struktury se udál za dob faraonů. Globální elita změnila pozici dvou oddělených pyramid – přehodila je. Spodní trojúhelník (ženský, na kterém správně vše spočívá, tj. tři spodní čakry) byl umístěn navrch a původně horní trojúhelník (mužský, tři vrchní čakry) byl umístěn do základů. Na energetické úrovni tak došlo k převrácení polarit. Na fyzické úrovni se to projevilo jako převrácení pólů Země, které doložili někteří geologové a fyzici. To byl historický moment, kdy byla ženská síla a moc uchvácena a přisvojena muži.

Bez názvu2
V této nové pozici měly ale pyramidy tendenci se vzdalovat, neboť konfigurace byla nestabilní. Třetím a konečným krokem proto bylo převrácení obou pyramid (tj. směrem shora dolů: čakra solar plexu, druhá, kořenová, oddělená a osamocená srdeční čakra, korunní, třetího oka a krční – ta tvoří základnu. Viz. astrologická osa Blíženci/Střelec, komunikace/písmem zachycené „duchovní učení“). Pyramidy jsou drženy v opozici polarizovanou silou patriarchálního systému. Jinými slovy – byl vytvořen svět duality, často popisovaný ve starověkých duchovních textech. Energeticky byla ukotvena moc jako „MOC NAD něčím“ (v konfiguraci vrchní čakra). Vše bylo drženo mocí, silou globální patriarchální elity. Ve skutečnosti pravou mocí je Božská Láska. Síla a násilí jsou zneužitím moci v duálním světě. Srdeční čakra, kosmická brána božské Lásky a Světla (Inelia Benz neooděluje, říká „LoveLight“, „láskasvětlo“), je oddělená, nepropojená, podřízená. Snahou o vyrovnání byl tvar posvátné geometrie „hexagram“ (Davidův štít známý jako Davidova hvězda), kdy došlo k posunu a částečnému překrytí obou pyramid/trojúhelníků.
Bez názvu4
Kniha dále popisuje energetickou práci těchto „pracovnic světla“, „vidoucí“, „bojovnice“ a „vládkyně láskou“, na obnovení původní harmonie Země na energetické úrovni a odpojení patriarchátu – jak ve vnějším, tak vnitřním světě (včetně jejich vlastních lpění, strachů, vtištěných programů a mechanismů). Náročné je i zvyšování vibrace viny, dynamiky oběť – viník. Jak se postupně ukazuje, ženy s „experimentem“ narušení rovnováhy Země, resp. s nastolením patriarchálního systému, souhlasily. Mělo jít o průzkum energie MOCI (power), myticky „jediného prstenu“. Jenže se nám to nějak vymklo z ruky…V nízkých vibracích jsme se nějak zabořili a těžko se z nich vyhrabáváme. No, naděje má křídla, takže si popřejme hodně sil!

DĚKUJI ZA GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ SVÉ ŠIKOVNÉ DCEŘI KLÁRCE:-)

Texty zveřejněné na webu www.oheladom.cz jsou autorskými texty a překlady PhDr. Terezie Dubinové. Bez vědomí autorky a jejího psaného svolení je nelze kopírovat a přebírat na svůj web. Sdílení na FB s plným odkazem je v pořádku. Pokud  chcete texty publikovat na svém webu, dejte autorce na vědomí na mailové adrese terezie.dubinova@oheladom.cz . Děkuji.

K TÉMATU NA TOMTO WEBU: 

BOHYNĚ TADY A TEĎ

Lucia René o prstenech moci v naší společnosti

LUCIA RENÉ: VZTAHY Z MYSTICKÉHO ÚHLU POHLEDU

Lucia René o ženské duchovní podstatě

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

One Reply to “Lucia René o pokřivení posvátné architektury Země”

  1. Dobrý den Terezie. článek mne hodně zaujal, protože i mně přišlo v meditacích dnes hodně důrazným způsobem totéž co zde popisujete.

    Přeji krásný den. Lenka

Napsat komentář