Marie Madeira: Květnová meditace

Milí a milé,

je mi velkou ctí publikovat v Červeném stanu meditaci na měsíc květen, kterou přijala má drahá přítelkyně a učitelka Marie Madeira. Směle meditujte:-)

Marušky slova:
„Naše skupinka byla nad Vltavou, v její ochraně a v ochraně Přírody. Sama Příroda přišla na pomoc. Poslala písek ze Sahary na technolog. hlavy a následně severní vítr na technologie. Bylo to velmi silné. I ostatní meditace byly velmi silné a za velké podpory Moudrosti Přírody.

Meditace pro všechny, kterou je třeba dělat v energiích května a která navazuje na cvičení, které jsme dělali s Markem v Jeruzalémě – uvolnění energie Královny nebe ze zajetí Církve a veškerých představ Církve:

Propojení se s Gaiou, se všemi bytostmi Přírody, se všemi říšemi Přírody skrze impuls Krista.
Gaia a všechny její úrovně, říše (rostlinná, živočišná, minerální) skrz události, které následovaly po ukřižování na Golgotě, přijaly impuls Krista.
Kristův impulz neseme každý v sobě. Můžeme si představit, že tento impulz máme v sobě v podobě zlatého semínka, které čeká na probuzení, aby mohlo naplno rozkvést.

Postavme se čelem k Východu a srdcem poprosme o jemný vánek a o energii Jara. Vnitřním zrakem najděte své semínko. Budete k němu cítit velikou Lásku.

A najednou budete i vědět, že není nic důležitějšího, než nechat semínko rozkvést, chránit a dovolit spojení se všemi semínky Kristova impulzu.

Poté začněte vdechovat energii Jara do svého semínka. Jakmile se seminko začne probouzet, budete najednou vnímat nádhernou energii Královny nebe. 

Pohladí všechna vaše zranění a dá vám sílu vytrvat v práci kterou děláte.

Do vašich rukou poté vloží esenci živé vody a vy ji vlijete do svého semínka. Dech, energie Jara a esence Živé vody – semínko se otevírá.

Nekonečný proud jemné zlaté vibrace začíná proudit skrz celý váš systém a vy tento proud nabízíte Gaie a všem jejím dětem, říším.

A ostatní již necháte na Moudrosti Gai.

Důvěřujte.“

Marie Madeira je psychoterapeutka. Pracuje nejen s osobní energií klientů, ale i s energií kolektivu a krajiny. Je autorkou knih Ježíšku, přines mámě punčocháče, Velryba a muži nové doby a Patřit sám sobě. (K dispozici např. v knihkupectví Hledající https://www.hledajici.cz/Madeira-Marie-Velryba-a-muzi-nove-doby-zrod-noveho-vedomi-v-nas-d13455.htmhttps://www.hledajici.cz/Madeira-Marie-Patrit-sam-sobe-d30266.htm )

FOTO: Fíkovník před jičínskou synagogou. Každý rok s napětím čekáme, zda přežije zimu a vypučí. Je neuvěřitelně krásný a houževnatý. Letos zvládl i mrazy, které mnoho stromů – u nás na zahradě ořešáky a bulharský fíkovník – nepřežilo. Fíkovník je jeden ze symbolů plodnosti země Izraele. V knize Marka Pogačnika Systémě Země a síla Kristova je podobenství o fíkovníku léčeno na základě éterné roviny textu a podobenství je uváděno do své původní podoby, aby neodtrhlo křesťanství od Matky Země, jak se historicky stalo.

K TÉMATU NA TOMTO WEBU: 

MARKO POGAČNIK Práce pro Gaiu v Jeruzalémě

MARKO POGAČNIK O IZRAELI/PALESTINĚ

Zola Dubnikova: Modlitba

Odplata odpuštěním

Ana Pogačnik: Být dnes člověkem. Rozhovor s duší mojí sestry Ajry.

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

One Reply to “Marie Madeira: Květnová meditace”

  1. To je krásné 🙏💎🌹💚🙏

Napsat komentář