Inelia: Sbohem 2020, vítej 2021!

V tomto čase je na Zemi velmi důležité, abychom zcela ztělesňovali plné vědomí a uvědomění toho, co se děje. Čas slabosti a záliby v iluzích je PRYČ – a je TADY čas na úplné rozpomenutí. Je čas na to, abyste si bez výmluv a naprosto VZPOMNĚLI, kdo jste a proč tu jste.

Poprvé v rozhovoru roku 2011, kdy jsem se objevila na veřejnosti, jsem vám napřímo řekla, proč jste tady a proč jsem tady já. Proč společně sdílíme tento čas a prostor ve Vesmíru? Dnes, v posledních dnech prosince roku 2020, vám opět říkám, že tento čas je pro vás klíčový, abyste byli, kdo jste a kým jste sem přišli být. Přišli jste sem, abyste byli svojí vlastní nejvyšší možnou frekvencí, svým nejvyšším Já, svým nejvíce možným probuzeným Já, svým nejvíce posíleným (empowered) Já. Je čas, abyste si vzali zpět svoji sílu a používali ji v souladu se svojí vlastní svobodnou vůlí. Je čas, abyste žili svoji skutečnou sílu vůle.

Nejsou to jenom slova – jsou to zaříkávadla, předivo vzpomínky. Můžete je použít, když si to vaše Vyšší Já bude přát. Naplno se probuďte a staňte se svrchovanou bytostí, kterou jste sem přišli být. Ztělesňujte vysokofrekvenční paradigma chvíli za chvílí, vteřinu po vteřině, hodinu po hodině, den po dni, týden po týdnu, měsíc po měsíci, dokud neskončí čas. Čas temnoty, hlouposti, hrabivosti a hněvu, čas spasitele, mučedníka, agresora a oběti bude pro vás PRYČ. Nemůžete, nesmíte a neměli byste se v těchto cyklech dále motat. Pusťte je. PUSŤTE JE.

Jak se budeme posouvat dopředu, zůstaneme sjednocení. Jako pracovníci světla jsme mocní a silní a naše síla je tak silná jako je nejsilnější ten z nás. Naše slabosti už nás nebudou stahovat dolů a už se na ně nebudeme moci vymlouvat. Čas iluze je pryč. Všechno, co potřebujete vědět, abyste působili jako plně vědomé, probuzené a svrchované bytosti, se nachází v tisících slov na mém webu. Běžte tam a věnujte čas tomu, abyste vše pochopili. Posledních deset let jsem vás informovala, vzdělávala a připravovala na tuto chvíli.

Využijte této příležitosti tvořit nové paradigma oběma rukama, neboť nyní už musíte VĚDĚT, že nové paradigma není něco, co je vám dáno Není to vnitřní událost nebo vnější událost: je to, čím se STÁVÁTE. Je to, co SPOLUTVOŘÍTE s vaší frekvencí, skrze své vědomé volby a činy. Není to ale nic, co byste měli dělat sami. Spolutvoření je více než tvoření jednoho člověka.

Těmito slovy, tímto zaříkadlem, se rozlučme se starým paradigmatem a staňme se novým. V Radosti/ Světle/Lásce, Inelia

Text v původním znění najdete zde: https://ineliabenz.com/bye-bye-2020-hello-2021/ 

Texty zveřejněné na webu www.oheladom.cz jsou autorskými texty a překlady PhDr. Terezie Dubinové. Bez vědomí autorky a jejího psaného svolení je nelze kopírovat a přebírat na svůj web. Sdílení na FB s plným odkazem je v pořádku. Pokud  chcete texty publikovat na svém webu, dejte autorce na vědomí na mailové adrese terezie.dubinova@oheladom.cz . Děkuji.

K TÉMATU NA TOMTO WEBU:

INELIA o závislosti na spirituálním štěstí

Inelia o rozdělení lidstva

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

Napsat komentář