Inelia Benz o probouzení

KDYŽ SE PROBOUZÍTE…
Pro většinu z nás je probouzení se ve světě, který stále spí, velmi drsnou a náročnou zkušeností. Probouzení a uvědomování si, že lidé okolo vás spí, může trvat roky či desetiletí. A mezitím můžete mít pocit či poznání, že s „realitou“ je něco špatně. Ale protože vám všichni ostatní říkají, myslí si nebo věří, že všechno je v pořádku, může být pocit „špatné reality“ zvnitřněn jako něco osobního. Často můžete být přesvědčeni, že ve skutečnosti je něco špatně s vámi.

Takže strávíte příštích pár let a desetiletí ve snaze vypadat a chovat se „správně“ a „normálně“. To se může přihodit mnoha způsoby. Nejčastější jsou dva. První je dělat všechno možné, abychom zapadli do „reality“, na níž se většina shodne, kde strach, válka, znečištění a povinnost platit za život na této planetě je „normální“. Druhý je vnímat „normální realitu“ jako špatnou a vykročit na cestu objevování a expanze, což vám dává pocit, že „víte“ a znáte pravdu. A pro tuto pravdu potom nabíráte a hledáte vhodné adepty, kteří jsou také probuzení, probouzí se, nebo jsou stále ve „špatné“ společnosti.

Možná se rozhodnete, že ve skutečnosti to je v pořádku být „jiný“. Toto poznání může přijít skrze váš vnitřní hlas nebo jako vyjádření vašeho vnitřního hlasu skrze vaše okolí. Většinou následuje neukojitelná touha po vědění, informacích, údajích a spojení s druhými, kteří jsou podle vašeho vnímání také probuzení.

To je chvíle, kdy jste nejzranitelnější. Jste široce otevření pro ovlivňování, protože tak vás společnost naprogramovala, i natolik vědomí, abyste věděli, že život je o něčem víc než např. o práci od nevidím do nevidím. Ale nejste natolik vědomí, abyste věděli, že miliony duchovních dravců jsou připraveni horlivě vám dát „jediné řešení“, „způsobit, abyste se cítili vyjímeční“, „ukázat vám tajemství vesmíru“, „léčit vás“…, a mnoho jiných nabídek, jen aby vás donutili vzdát se své síly v jejich prospěch.

Venku je džungle a vy jste jako dítě v lese.

V této fázi procesu neexistují jednoduchá řešení. Můžeme padnout do mnoha pastí – a často vůbec nechceme vidět, které to jsou. Tady vám předkládám seznam, který by vám mohl trochu pomoci:
1. Jedinou Duchovní Cestou je ta, kterou tvoříte vy. Jiná není.
2. Nikdy nehledejte odpovědi, řešení, světlo, osvícení, Jednotu či Zdroj vně sebe.
3. Žádný člověk ve vnějším světě vás nemůže léčit svými intimními orgány (ano, to je docela obvyklý „nástroj“ používaný „guruy“).
4. Nestudujte ani nepřijímejte „interpretace“ učení. Vždy jděte ke zdroji učení a čtěte nebo studujte původní práce.
5. Není žádné „jediné řešení“, „jediný způsob, který funguje“ ani „jediná pravda“. Všem, kdo propagují jediné řešení čehokoli, se za každou cenu vyhněte, bez ohledu na to, jak osvícení, respektovaní milovaní či dobří jsou.
6. VY jste konečnou a hlavní autoritou toho, co je pro vás skutečné, pravdivé a dobré. VŽDY následujte své vědění a intuici, naslouchejte svému tělu a nedělejte nic, co necítíte jako pro vás vhodné.
7. Uvědomte si, že máme sklon k omlouvání a racionalizaci varovných signálů a špatných skutků druhých lidí /zvláště těch, kteří jsou nám blízcí, kterým chceme být blízcí nebo po jejichž přijetí toužíme/.
8. VY jste jediní, kdo může objevit sama sebe, přijmout sama sebe a dovolit si zakusit život a prožitek radostisvětlalásky.
9. Často sami sebe objímejte!
10. Uvědomte si, že VY jste mostem do Nového Paradigmatu. Není to o probouzení druhých, ale o vašem plném bytí, v pravdivosti, autenticitě a integritě. VY ukazujete cestu.

Originál najdete zde: https://ascension101.com/en/home/free-articles/104-april-2015/561-when-you-wake-up.html?utm_source=facebook&utm_medium=fbpost&utm_campaign=apr23

Foto: Jerusalem Post.Na jaře 2015 se koná festival Súfijské moudrosti a mystiky v Aravě, Izrael.

Přeložila Terezie Dubinová, PhD. pro www.oheladom.cz
Pokud chcete článek převzít na svůj web, prosím přebírejte s plným odkazem na původní zdroj a pošlete mi upozornění. Děkuji.

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

Napsat komentář