PF 2016

„Co nejčastěji, jak můžete, se zastavte a obejměte energii hojnosti a vděčnosti… Plně přijměte přítomný okamžik a nasměrujte své vědomé soustředění do vytváření dobrých energií ve svém prostředí. Dovolte si uvolnit se, když potřebujete, a jestliže vaše nejlepší já je sevřené strachem nebo úzkostí. Jednoduše dýchejte a najděte způsob, jak se uzemnit. A vězte hluboko ve svém srdci, že Vzestup probíhá… Je to v nás zakódováno, je to zakódováno v přírodě. Prostě tomu důvěřujte, nechte to dít a umožněte léčivým vlnám přijít k vám. Vizualizujte si, co vás obklopuje a co vás ochraňje, a vězte, že máte velkou ochranu a zaštítění. A najděte vnitřní radost a mír a všechny poklady uvnitř sebe.“ Laura Magdalene Eisenhower v textu k zimnímu slunovratu 2015

It is Solstice time! The Sun moves into Capricorn and It is the first day of Winter in the Northern Hemisphere and the…

Zveřejnil(a) The Return of the Divine Feminine dne Pondělí 21. prosinec 2015

ZE ZÁŘIJOVÉHO CHANNELINGU KRYONA: „……Říkal jsem vám, že temnota na této planetě – a nazvěte to, jakkoli chcete: zlo, negativita – začne vidět, že se světlo zvětšuje. A tak se shromáždí, aby s vámi bojovala jako nikdy dřív. Aby zasela strach do vašich srdcí. Aby věci změnila tak moc, že se začnete obávat. Je to poprvé v lidské historii, kdy bojujete s armádou temnoty. Nemá žádné hranice, není to žádná země. Nemá dokonce ani stejný jazyk. Rekrutuje temnotu všude, kde to jen jde. A je zodpovědná za všechno, co dnes vidíte ve zprávách….Pokud vám to ještě nedošlo, toto je nové parradigma, kterému čelíte. Odehrává se posun. Je to posun světla a tmy. Vážně jste naštvali temnotu.
Staré duše to vše mohou ovlivnit. Ve staré energii bychom vás požádali, abyste šli a k něčemu se připojili. Nyní vás žádáme pouze o to, abyste pevně drželi své světlo. Když sledujete zprávy, chci, abyste se nadechli a nebáli se. Chci, abyste posílali světlo každému, kdo je v nich zdůrazněn. Vy můžete změnit planetu. Máte tolik síly! Tolik síly! A a ni o tom nevíte…. Nejste nováčci v těchto věcech. Nové je to, jak s nimi zacházíte.
Drazí, sledujte své děti a vnoučata. Budou tolik jiní! Ti, kdo mají vnoučata, už to vědí. Tyto děti na to přijdou. Budou mít nápady, na které jste ani nepomysleli. Budou mít paradigmata a koncepty, které jsou nové. Oni se zrodili do nového vědomí. Vy vyhráváte! A nevíte o tom. Nebojte se. Nebojte se, protože v sobě máte jiskru Božství. …“
(Zdroj: http://kryon.webnode.cz/news/nova-zeme/ )

K tomu lze dodat – hitlerovským entitám typu Putin či Islámský stát světlo neposílat. Je to stará černomagická energie, dokáže ho zneužívat pro svůj účel. Jak říká moje drahá přítelkyně léčitelka, těmto energiím v meditacích NASTAVOVAT ZRCADLO.

Přeji nám všem hodně sil být v integritě, autenticitě a optimismu!

Foto: Petr Horálek. VENUŠE A JUPITER NA NOČNÍ OBLOZE. NÁDHERA!!!

About me


http://www.astronom.cz/horalek/old/index_eng.php?web=Domu_eng

Pokud se vám tento obsah líbí, můžete ho sdílet se svými přáteli

Napsat komentář